Popravak baterija viličara

Popravak trakcijskih baterija

(baterija za viličare i ostala vozila na elektro pogon)

Ispitivanje, mjerenje kapaciteta

 

 

 

Ispitivanje (mjerenje kapaciteta) trakcijskih i stacionarnih baterija obavljamo primjenom modernih kompjuterskih uređaja za ispitivanje. Uz izvješće od stanju baterije korisnik dobiva i dijagram pražnjenja baterije. Ispitivanje obavljamo i na terenu (kod korisnika).

Popravak trakcijskih i stacionarnih baterija obnavljamo u našem servisu i kod korisnika.

Naputak o redovitom održavanju trakcijskih baterija - radovi koje obavlja korisnik:

Bateriju je potrebno održavati suhom i čistom - baterija mora stalno izgledati kao nova.
Elektrolit u člancima mora biti na određenoj razini (5-8 mm) iznad ploča. Ploče ne smiju nikad ostati suhe.Vodu u bateriju treba dolijevati isključivo nakon punjenja strujom. U protivnom za vrijeme punjenja može doći do izlijevanja elektrolita iz članka (punjenjem se povećava volumen elektrolita) što katastrofalno utječe na životni vijek baterije i uništava čelični sanduk. Temperatura baterije za vrijeme punjenja ne bi smjela prijeći 50°C. Vrijednost struja na početku punjenja trakcijske baterije mora biti 16-18% vrijednosti nazivnog kapaciteta. Baterija je vitalni dio vozila na elektro pogon i nije jeftina - isplati se posvetiti malo pažnje na njezino svakodnevno održavanje. Uz malo pažnje (pravilno održavanje i punjenje) URANIO i FIAMM baterija će Vam trajati i više od 5-7 godina.

 

 

vrh stranice ...

proizvodi ...

usluge ...

savjeti ...

naslovnica ...

Sve informacije su obavijesnog karaktera. Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu zbog eventualnih grešaka. 

 
Kontakt

URANIO SERVIS d.o.o.

Kerestinec, Prosinačka 14
10431 Sveta Nedelja

Tel:   +385 (0)1 24 04 038
Fax:  +385 (0)1 24 04 036

info@uranioservis.hr

Prijava
Bilten


Primajte besplatne novosti iz Uranio servisa e-poštom!