Baterije za viličare, razne strojeve i vozila na elektro pogon

Trakcijske baterije TRAKCIJSKE BATERIJE ZA VILIČARE

 

Trakcijske baterije s tekućim elektrolitom

 

Trakcijske baterije su pouzdan izvor energije za pogon raznih vozila i strojeva: viličara, transportnih kolica, podiznih platformi, strojeva za čišćenje i sl.

Dobavljive su u cjelokupnom spektru kapaciteta i dimenzija prema DIN i BS (British Standard) normama, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji korisnika.

 

Gel trakcijske baterije

Ove baterije, su ventilom regulirane baterije s  gel elektrolitom. Pogodne su za primjenu na viličarima, elektro vozilima, transportnim kolicima, strojevima za čišćenje, podiznim platformama. 

Zahvaljujući prednostima ove tehnologije, vrlo mala emisija plinova, bez dolijevanja vode, bez mogućnosti istjecanja kiseline, ove baterije imaju niže troškove tijekom uporabe, a i za prostor za punjenje ovakvih baterija se postavljaju izrazito jednostavniji zahtjevi. Idealne su za primjenu u osjetljivim područjima, kao što je prehrambena, farmaceutska industrija i sl.

 

Blok baterije

Blok baterije se koriste za pogon malih uređaja i vozila kao što su strojevi z ačišćenje, ručni paletni viličari, industrijska mala vozila i kolica, auti za golf terene, invalidska kolica i sl.
Proizvode se nazivnog napona 6V i 12V.

Blok baterije se proizvode u dvije tehnologije:

S tekućim elektrolitom

Dry – suhe, potpuno bez održavanja

 

 

povratak na   proizvodi ...  baterije za viličare ...  vrh stranice ...    

 

Kontakt

URANIO SERVIS d.o.o.

Kerestinec, Prosinačka 14
10431 Sveta Nedelja

Tel:   +385 (0)1 24 04 038
Fax:  +385 (0)1 24 04 036

info@uranioservis.hr

Prijava
Bilten


Primajte besplatne novosti iz Uranio servisa e-poštom!